Ervaringen van gasten

Weet je niet zeker of onze Hop on Hop off bus en boot tours in Amsterdam iets voor jou zijn? Laat onze gasten je dan overtuigen! Lees hier een aantal van de mooie reviews die we van gasten hebben ontvangen.

Lees meer    

 

Koop de bus- en boottickets, een uitstekende manier om Amsterdam te zien. De tracking app is super handig omdat je kunt zien waar de bussen en boten zijn en je naar de opstapplaatsen kunt leiden. Dit zal je zeker verwennen. Bussen en boten zijn goed onderhouden en schoon.
★★★★★

Dit is een geweldige manier om delen van Amsterdam te zien die je misschien niet zou zien als je overal heen zou lopen. Wij hadden een gezamenlijk ticket met de bus, dus we hebben alles gezien, zeker de moeite waard om het eens te proberen.
★★★★

Wij hadden de 48 hr ticket voor bus en boot en hebben die steeds gebruikt. De App is erg handig om je op de kaart te laten zien waar de volgende bus of boot is, zodat je kunt inschatten waar je er een kunt oppikken. De gidsen waren allemaal erg vriendelijk en informatief en de audiotour was goed. Bedankt.
★★★★★

We brachten 3 dagen door in Amsterdam en deden de Hop on Hop off rondvaartboot voor een van die dagen. Het was een uitzonderlijk leuke manier waarop we zoveel van de bezienswaardigheden hebben kunnen zien die we van plan waren te gaan zien. Erg van genoten!
★★★★★

Kocht een 48 uurs ticket voor 2 dagen over onze 4 daagse trip naar Amsterdam! De rode bus tour is erg goed en brengt je wat verder uit het centrum! De boottour is goed en de schipper die we hadden was erg grappig! De prijs was redelijk en de inhoud was goed! We hebben wel de app gedownload, die hielp om te laten zien wanneer de bussen kwamen en waar de haltes zijn, dus zeker de moeite waard!
★★★★

City Sightseeing Amsterdam bootEcht interessante tour, veel waar voor je geld voor een bus en boot trip.
★★★★★

Bus en boot zijn goed geprijsd. Gidsen zijn deskundig en vriendelijk. Je krijgt te zien wat Amsterdam te bieden heeft. Zeker het geld waard, al proberen we wel gewoon op de boot te blijven in tegenstelling tot hop on and off.
★★★★

Dit is waarschijnlijk de beste optie om de stad te verkennen. We verkozen dit boven fietsen omwille van het weer. Zeer informatieve gids en super leuk!
★★★★★

Mijn vrouw en ik hebben altijd gebruik gemaakt van hop on/off tours over de hele wereld. Laat me je vertellen, dit was de beste tot nu toe omdat je een combinatie krijgt van beide, bus en boot, onbeperkt. We hebben erg genoten van de grachten. Het is het geld meer dan waard. Personeel erg aardig en vriendelijk.
★★★★★

Een heerlijke middag gehad in de bus om de stad te bekijken. Het was leuk om uit het centrum te komen en minder drukke gebieden in de stad te zien. Onze gids was zeer aangenaam en goed geïnformeerd. We hadden een koptelefoon om informatie te geven over de verschillende plaatsen die we passeerden.
★★★★

We hebben zowel de rondvaartboten als de bus gebruikt. We vonden de boten erg informatief en een geweldige manier om Amsterdam te zien op een langzamer tempo dan de bussen meestal rijden. Ik beveel de boten aan, hoewel het wachten op de boten in de winter een beetje koud en oncomfortabel is. Eenmaal binnen zijn de boten warm en het personeel vriendelijk.
★★★★

Amsterdam biedt een heleboel attracties en afhankelijk van de lengte van je verblijf in de stad moet je kiezen voor de attracties die je het meest interesseren. De Hop On Hop Off bus is een manier om een totaalbeeld van de stad te krijgen en je ook precies bij de plekken af te zetten die je wilt zien (tijdwinst). De bus + boot combinatie is een leuke deal... en de boottocht in de vroege avond in de zomertijd helpt je te ontspannen van een lange dag wandelen en Amsterdam te bewonderen vanuit verschillende invalshoeken en prachtige uitzichten.
★★★★

Ik had een geweldige tijd, mooie stad. Boottocht was fantastisch. Ik raad het aan! De gidsen waren vriendelijk.
★★★★★

Overtuigd? Koop dan nu je eigen Hop on Hop off Amsterdam tickets!

* Reviews afkomstig van Tripadvisor

 • Zie alle hoogtepunten van Amsterdam
 • Ticket geldig voor 24/48 uur.
 • Audiogids in 18 talen
 • Panoramisch dak voor het beste zicht
 • Gratis mobiele app beschikbaar
 • Gratis stadsplattegrond inbegrepen
 • Kortingskaarten voor musea en attracties beschikbaar

WAAROM CITY SIGHTSEEING AMSTERDAM?

City Sightseeing Amsterdam bespaart je tijd en geld tijdens je verblijf in Amsterdam. Kies tussen een 24- of 48-uurs ticket en bekijk de hoogtepunten van Amsterdam. Je kunt bij elke stop van de bussen en boten in- en uitstappen. De GPS-audiogids aan boord is beschikbaar in 18 talen en gratis WiFi is inbegrepen bij alle bussen en boten. Download de gratis app en krijg een live-weergave van wat de routes van de bussen en boten zijn, zodat je wachttijden tot een minimum kunt beperken. Koop nu je tickets en geniet ten volle van je vakantie in Amsterdam!

 

 • csa-official.png
 • csa-locally-operated.png
 • csa-freewifi.png
 • csa-worldwide-nr1.png