Over City Sightseeing Amsterdam

Lees meer    

 

Ontdek Amsterdam met City Sightseeing

Wat is City Sightseeing?

City Sightseeing Amsterdam maakt deel uit van City Sightseeing wereldwijd. City Sightseeing startte in 1999 in Sevilla, Spanje en is inmiddels uitgegroeid tot bijna 100 locaties wereldwijd. De herkenbare rode bussen zijn heel handig als je alle belangrijke bezienswaardigheden in een stad wil zien.

Wat maakt ons zo speciaal?

Je ziet ze in alle grote steden, de opvallende rode bussen van City Sightseeing die het reizen in de stad een fluitje van een cent maken. In Amsterdam gaan we nog een stapje verder, we hebben niet alleen bussen maar ook boten! Vanwege de vele grachten is Amsterdam de perfecte stad om per boot te verkennen. Onze Hop on - Hop off service is de gemakkelijkste manier om deze bruisende stad te bezoeken, die gevuld is met adembenemende, unieke bezienswaardigheden.

Terwijl je in de bus of boot zit, zullen we je over alle interessante bezienswaardigheden waar we langskomen vertellen in 18 talen, met ons GPS-systeem, zodat je meer kunt leren over deze interessante, historische handelsstad. Je kunt je ticket gebruiken op onze zorgvuldig ontworpen routes en uitstappen op verschillende interessante plekken in de stad en weer instappen als je wilt, zodat je nog meer van Amsterdam kunt ontdekken.

Waar kun je ons vinden?

Onze Hop-on-hop-off-service biedt je de kans om in de karakteristieke bussen en boten te stappen en vanaf een van de centraal gelegen haltes alle attracties en musea in één dag te bezoeken. Waarom zou je niet een bezoek brengen aan een van de beroemde musea in het museumkwartier? Of ga met de kinderen naar Dierentuin ARTIS, een van Europa's oudste en mooiste stadsdierentuinen.

Of ga struinen en winkelen over een van de vele markten in Amsterdam. Misschien ben je meer geïnteresseerd in het bezoeken van de Heineken Experience, Madame Tussauds, het Anne Frank huis of een van de vele andere musea en attracties. Met City Sightseeing zijn ze allemaal op slechts enkele minuten afstand.

 • Zie alle hoogtepunten van Amsterdam
 • Ticket geldig voor 24/48 uur.
 • Audiogids in 18 talen
 • Panoramisch dak voor het beste zicht
 • Gratis mobiele app beschikbaar
 • Gratis stadsplattegrond inbegrepen
 • Kortingskaarten voor musea en attracties beschikbaar

WAAROM CITY SIGHTSEEING AMSTERDAM?

City Sightseeing Amsterdam bespaart je tijd en geld tijdens je verblijf in Amsterdam. Kies tussen een 24- of 48-uurs ticket en bekijk de hoogtepunten van Amsterdam. Je kunt bij elke stop van de bussen en boten in- en uitstappen. De GPS-audiogids aan boord is beschikbaar in 18 talen en gratis WiFi is inbegrepen bij alle bussen en boten. Download de gratis app en krijg een live-weergave van wat de routes van de bussen en boten zijn, zodat je wachttijden tot een minimum kunt beperken. Koop nu je tickets en geniet ten volle van je vakantie in Amsterdam!

 

 • csa-official.png
 • csa-locally-operated.png
 • csa-freewifi.png
 • csa-worldwide-nr1.png