Museum & Attractie kaartjes

Combineer je City Sightseeing uitje met een bezoek aan verschillende attracties en musea om Amsterdam in je eigen tempo te ontdekken. Bestel je tickets online en bespaar tijd en geld. Veel kaartjes zijn zelfs inclusief fast-track toegang!

Zie tickets    

 

Geniet van de musea & attracties bij elke City Sightseeing Amsterdam stop

  Bekijk 200 echte, geplastineerde, menselijke lichame   Inclusief gratis InBody Scan   Fast-track toegang   -9%
Body Worlds Amsterdam
  Ga mee met ontdekkingsreiziger Willem Barentsz naar het Noordpoolgebied   Geniet van 3 drankjes, inbegrepen bij je ticket   Fast-track toegang
Amsterdam Icebar

Amsterdam Icebar

De enige echte Amsterdam Icebar is een bijzondere locatie in het centrum van Amsterdam. Wat onderscheidt het van de rest? Het is volledig gemaakt uit ijs!

€ 28.50 € 24.50 Koop kaartjes  
  Enige space tunnel in Nederland   Uniek uitzicht over de Dam   Museum en attractie in één
Ripley’ s Believe it or Not

Ripley’ s Believe it or Not

Bezoek het unieke Ripley's Believe it or Not Amsterdam. Ontdek bizarre verhalen en zeldzame artefacten in het historische gebouw op de beroemde Dam.

€ 25 € 22.50 Koop kaartjes  
  Gevestigd in een oud bordeel in het hart van de Wallen   Audio verhalen van een Amsterdamse prostituee
Red Light Secrets

Red Light Secrets

Ontdek de geheimen van de Rosse Buurt en leer over het oudste beroep ter wereld bij het enige echte Red Light Secrets, het prostitutiemuseum in Amsterdam

€ 17 € 14.50 Koop kaartjes  
  400 years of Jewish history in Amsterdam   Discover 5 different attractions with just one ticket   Gratis audio gids in 8 talen
Joods Cultureel Kwartier

Joods Cultureel Kwartier

Het Joods Museum heeft een collectie van meer dan 30.000 stukken, waaronder kunstwerken en documenten waarin de Joodse cultuur in Nederland wordt uitgelicht.

€ 30 Koop kaartjes  
  Explore the historic brewery of the iconic beer brand   2 gratis drankjes   Fast-track toegang
Heineken Experience

Heineken Experience

Ontdek een van de beroemdste bezienswaardigheden van Amsterdam: de Heineken Experience! De high-tech tour door de oude fabriek van het bedrijf is een onvergetelijke ervaring!

€ 23 Koop kaartjes  
  Discover the national museum of the Netherlands    See works by Van Gogh, Rembrandt, Vermeer and many more   Fast-track toegang
Rijksmuseum

Rijksmuseum

Bezoek het prachtige Rijksmuseum, het nationale museum van Nederland. In dit prachtige museum hangen werken van enkele van de meest invloedrijke kunstenaars uit de geschiedenis!

€ 22.50 Koop kaartjes  
  The world’s largest collection of Van Gogh paintings   Read Van Gogh’s personal letters   Fast-track toegang
Van Gogh Museum

Van Gogh Museum

Het Van Gogh Museum heeft de grootste collectie schilderijen, tekeningen en brieven ter wereld van Vincent van Gogh. Mis dit museum niet tijdens je bezoek aan Amsterdam!

€ 24 Koop kaartjes  
  Visit one of the world’s most important collections of modern art, contemporary art and design   Admire permanent and temporary exhibitions   Fast-track toegang
Stedelijk Museum

Stedelijk Museum

Het Stedelijk Museum in Amsterdam is een must-see. Het is het belangrijkste Museum voor moderne en hedendaagse kunst en vormgeving in Nederland.

€ 22.50 Koop kaartjes  
  Zie kunst van bewezen kunstenaars met een eigen visie   Mis de Moco tuin niet
Moco Museum
  Fast-track toegang
Madame Tussauds

Madame Tussauds

Maak foto's met je favoriete idolen en geniet van een unieke ervaring in het hart van Amsterdam. Het beroemde Madame Tussauds is leuk voor alle leeftijden!

€ 23 Koop kaartjes  
  Fast-track toegang
Koninklijke Dierentuin Artis Amsterdam

Koninklijke Dierentuin Artis Amsterdam

Geniet van een onvergetelijke dag in een van de oudste en meest fascinerende dierentuinen in Europa. ARTIS Amsterdam bevat een aquarium, planetarium en nog veel meer!

€ 26.50 Koop kaartjes  
THIS IS HOLLAND
 • Zie alle hoogtepunten van Amsterdam
 • Ticket geldig voor 24/48 uur.
 • Audiogids in 18 talen
 • Panoramisch dak voor het beste zicht
 • Gratis mobiele app beschikbaar
 • Gratis stadsplattegrond inbegrepen
 • Kortingskaarten voor musea en attracties beschikbaar

WAAROM CITY SIGHTSEEING AMSTERDAM?

City Sightseeing Amsterdam bespaart je tijd en geld tijdens je verblijf in Amsterdam. Kies tussen een 24- of 48-uurs ticket en bekijk de hoogtepunten van Amsterdam. Je kunt bij elke stop van de bussen en boten in- en uitstappen. De GPS-audiogids aan boord is beschikbaar in 18 talen en gratis WiFi is inbegrepen bij alle bussen en boten. Download de gratis app en krijg een live-weergave van wat de routes van de bussen en boten zijn, zodat je wachttijden tot een minimum kunt beperken. Koop nu je tickets en geniet ten volle van je vakantie in Amsterdam!

 

 • csa-official.png
 • csa-locally-operated.png
 • csa-freewifi.png
 • csa-worldwide-nr1.png